Nejnovější recenze ze sekce Klece a voliéry
vše odpovídá mé představě
Tento produkt mě stoprocentně vyhovuje.
Skvělá klec, náš papoušek nechce ani ven :)
- Zabírá málo místa je pěkná a má dobré jištění dvířek
- Šuplíky nesedí jak mají , dle návodu nejde složit.
Za cenu v tomto obchodě je voliéra dostačující, určitě nemá význam za ní platit o stovky více jak nabízí ostatní obchody.
- Není
Z důvodu malé ceny.
Klec JK Iza černá
Malíková Marcela
Přidáno: 30. března 2012
(naposledy upraveno 30. března 2012)
Zakoupeno v PetDiscont.cz
- prostorná
- vzhledově pěkná
- základní vybavení
- výhoda "střešního bidýlka"
- hezká cena
- Bidýlka v kleci padají (jsou moc prořízlá),ale stačilo udělat rýhy proti a drží.Také zavírání dvířek jsem musela trochu upravit kleštěmi,jinak si můj papoušek otvíral sám,šlo to velmi zleka.
Klec mi vyhovuje,je dostatečně prostorná,vzhledově pěkná.I když jsem musela udělat několik malých úprav,jsem spokojená a můj opeřenec také.Klec se díky šuplíku dobře čistí.Předností jsou i venkovní krmítka,nemusíte ptáčka stresovat strkáním ruky do jeho příbytku.Bez problémů se tam vejdou i dva opeřenci.Klec má velmi příznivou cenu,doporučuji.
- Nízká cena
Nízká cena.
- vše skvělé
doporučuji
- dobře rozložitelná
Spokojen
- Cena a velikost
Dobrá cena vzhledem k velikosti klece.
- bez šuplíčku
dobrá klícka, jen ten šuplík chybí.
- Klec se snadno složí.Je lehká.Ve spodní části plast proti vyhazování zrní.Celkově dobře vybavená klec.Důmyslně promyšlená sestava s krmítky i bydelky.Dobře se čistí.
Kvalitní výrobek za přijatelnou cenu.Koupili jsme 2 a jsme maximálně spokojení.Doporučuji všem .Na trhu jsou předražené klece a voliery,také bazarové předražené.Tohle je luxus a perfektní základní vybava.Potěšilo mě,že mohu nakoupit i jiné doplnky od stejné značky Hagen.Všechno perfektně pasuje .Zacvaknete a nis nepadá opravdu drží
OK
- rohové umístění, snadná montáž, přehledná a vkusná klec, papouchovi se líbí a nám taky :-)
- nemožnost výběru barvy
skvělá
- Menší přepravka s pevnou drátovou klecí.
- Dobře nelícuje na jedné straně plastový bok s drátovou klecí (u mého výrobku). Bojím se, že když ho budu nejak rovnat, rozbijí se plastové packy, za které má drátěná klec zapadnout.
Mít větší kliku při nákupu.
- Krásná a velká. Náš Fredík je spokojený.:D
Klec máme chvíli, ale jsme spokojeni, je supr.
- perfektní
máme ji pro Roselu pestrou a myslím, že se mu v ní moc líbí
- Bezkonkurenční cena
- Velikost - prostornost
- Manipulace - díky kolečkům
- Uvítala bych jednodušší rozebíratelnost, především oddělání dna z důvodu snadnějšího čištění (má sice výsuvný šuplík, ale je potřeba udržovat celý spodní díl)
Převažuje spokojenost
- Vse je dobre omyvatelne,takze se snadno udrzuje cistota,klec je take moc hezka.Lze velmi snadno sestavit a zase rozlozit,take kvuli skladovani nezabere tolik mista.
Ja jsem s kleci spokojena a doporucuji ostatnim.
- Jednoduchost složení.
- Minimální nepořádek okolo klece.
- snadné čištění klece.
- Snad by bidýlka mohla vypadat přírodně
Sice klec používám jen krátce, ale hodnotím jako skvělý výrobek.