Nejnovější recenze ze sekce Klece a voliéry
Klec by byla dobrá,jen kdyby jednotlivé části pasovaly a nebyla by po smontování křivá.
Klec je v podstatě perfektní, ale pár nedostatků přesto má, nejsou zásadní ale přeci. Plastová příchytka k spodní části je k ničemu, musel jsem nahradit z nerezového drátu, klec je kosodélníkového tvaru ale patrně je to kus od kusu. Spodní vanička na odpad je dělená což u takto velké klece je naprosto skvělé.
Klec se mi líbí bude se dobře čistit.
- Voliéra je dodána oproti popisu s dřevěnými bidýlky
- Velká, zajistí welfare zvířat
- Hodí se i do interiéru
- klec dorazila poškrábaná a prohnutá
- obchodem uvedené rozměry jsou zavádějící, uvádějí pouze maximální vnější rozměr, ale vnitřní prostor je mnohem menší
- houpačka už několikrát vypadla z úchytu
- hezká, andulák spokojený, slušná cena
- hůře se skládala-nebyl návod, bidýlka z plastu
doporučuji
- Pozitivně mě překvapila kvalita klece. Po týdenním užívání jsem zatím velmi spokojen. Velikost klece je dostatečná, vybavení klece také.
- Vnitřní bidla jsou malého průměru, pro větší papušky jsou nevhodná. Dal jsem si své vlastní.
Celkově jsem s klecí velmi spokojen. Velikost pro našeho mníška šedého je velmi dobrá.
Kvalitní klec pro střední papoušky. Dostatečně silné dráty, jednoduché sestavení.
SEM SPOKOJENEJ
- kvalitní zpacování snadná montáž
klec je výborná po estetické i praktické stránce, šuplík na dně jde hladce vysouvat i zasouvat, krmítka lehce vyndavatelná
Zatím nemám
- jednoduchá praktická klec
- plastová bidýlka
plastová bidýlka nejsou vhodná, hned jsme je vyměnili za dřevěná (z větví jabloně)
- Krásná klec,velice pěkné provedení,už kupuji jen od této značky.
- krásná, jednoduchá
krásná, jednoduchá klec, akorát jsme vyměnili plastová bidýlka za dřevěné větvičky
- Vcelku prostorná klec.
Praskají krmítka a sehnat náhradní není levná záležitost.
Vyšší hmotnost klece.
- Spokojen
- musela jsem obrušovat konečky drátů.,
jen by měli obrušovat konce drátů jsou příliš ostré ptáci si pořezali nohy protože jsou i volně puštěné a přistávají na kleci .I já jsem se poranila
- Cenově velmi výhodné.
Velmi dobrý poměr kvalita-cena.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »