Nejnovější recenze ze sekce Klece a voliéry
- Krmitka lze posunovat nahoru a dolu. Pro pripad pobytu ptaka venku na zahrade je to bezpecnejsi. Nemuze uletet vyrazenym krmitkem.
- Velký šuplík, lehko se vysouvá a vrací zpět.
- Klec je prostorná
- Ocenila bych jeste další vletová dvířka na levé straně. Např pro koupelnu. Jsou jen napravo a uprostřed.
- Plastová bidla. Ale dají se vyměnit.
Celkově je klec pěkná a kvalitně provedená. Krmitka lze vyndat a vyčistit aniž by vznikl otvor k úniku.
- kvalita, cena , jsem spokojená
- Klec vypadá stejně jako na obrázku
- Velikost, prostornost, lehké cisteni
- Nevyhovující bidla
Velká prostorná plně vyhovující možnost cisteni ...jednoduche výbava dostačující
Jediné mínus nevhodná bidelka
Skvělá veliká klec.
- Klec je hezka
- Klec mi přišla poškozená nedolíhá jeden drátek
Klec je hezka az na jednu vadu, jinak prisla hezky zabalená.
- relativně nízká cena
- nekvalitní povrchová úprava horního dílu - odpadávající lak na špatně připraveném povrchu.
Slouží svému účelu, voliéra přijde v demontu, ale není složité ji smontovat a zabere to pár minut. Vadou na kráse je nekvalitní lakování na zřejmě špatně připravený povrch - odlupující se lak v délce několika cm na jednom z dílů.
- prostorná
- solidní zpracování
- cena/výkon bomba
- Je vhodny pro andulky! Mel jsem obavu, ze je roztec 1,5cm preklep, ale nebyl:-) To by mozna chtelo v popisu zduraznit. Podobne klece maji roztec 2,5cm a z toho andulky snadno se dostanou.
- klec je dobře složitelná a vypadá velice hezky
- dobré rozměry, žádná úzká vysoká nudle
- lak vypadá kvalitní
- mřížky jsou svařované, takže u spojů nejsou žádné dírky, kde by mohla voliéra reznout nebo zapadávat krmivo
- misky nejsou moc kvalitní, prohýbají se
- návod není v češtině a je neúplný; kdybych již neměla zkušenosti s podobnými voliérami, asi by se mi nepodařilo ji sestavit.
- zámek na hlavních dvířkách je plastový, netuším jak dlouho vydrží, když denně používám kvůli puštění papouška ven
- zachycovače nečistot nevedou do šuplíku, ale nad rošt, navíc zadní a přední vedou k tyčce, ke které je přivařena mřížka stran voliéry, takže nečistoty nepadají dovnitř klece, ale zachycují se za touto tyčkou a musí se štětečkem nebo smetáčkem vymést nebo vyluxovat
- držáky misek jsou z kulatého celkem tenkého drátu, těžko říci jak dlouho vydrží
- dvířka u misek nemají panty, ale jen ohnutý plech okolo svislé mřížky, takže pérují; rovněž se obávám, že dlouho nevydrží a ohnou se
Voliéra neodpovídá vyobrazené voliéře v obchodu. Rovněž zpracování, až na lakování, není příliš dobré. Dá se očekávat, že některé části dlouho každodenní používání nevydrží. Ovšem jako dočasný příbytek papouška, třeba na chatě apod., je tato voliéra výborná. Je celkem lehká a dobře obsluhovatelná., a má dobré rozměry.
- Velká prostorná klec ideální pro pár andulek nebo jiných malých papoušků.
byl to dárek pro koligyni,ale je velmi spokojena
- Lehká montáž
Mám tuto klec pro kanárka, je v ní spokojený.
prostorná klec pro agapornise
Vybrala jsem si protože klec je prostorná a spousta výbavy k produktu .Za tuto cenu je to super. Klec je kvalitní konstrukce i pro větší papoušky .Doporučuji tento produkt.
pro našeho anduláka super klícka, dobrý poměr kvality a ceny
- zatím bez promlémů
- Dobrá cena, slušné provedení
- Špatně vyvrtané dva otvory, oprava za pět minut.