Nejnovější recenze ze sekce Klece a voliéry
- velká klec za přijatelný peníz
- prostorná klec
- kompletní výbava
- vhodné i pro hnízdění-troje dvířka
- Všechny dráty jsou svislé-lze vyřešit vícerobidly příp.částečně vsadit dovnitř na boky pletivo,a prostor zaatraktivnit.Určitě by se hodili i spodní dvířka,ale vše má řešení.
Samozřejmě cena-za peníze klece dostane zákazník malou bytovou voliérku (pokud nenamontuje střechu-v bytě není moc atraktivní)),případně balkonovou pokud ji zkompletuje celou.A samozřejmě možnost přemisťování.
- prostorná, troje dvířka, decentní barvy
- komplikované zavírání krmítek
v současné době nejlepší na trhu za přijatelnou cenu
Nuže cítím jako svou povinnost přehodnotit svou minulou recenzi na obchod s Tectake: Firma se postavila k řešení reklamace čelem a nabídla mi slevu na výrobek: ptačí klec antracit, za jehož kvalitu se cití být zodpovědná, přestože jej sama nevyrábí, ale jen s ním obchoduje. Kvalita voliery sice neodpovídala pověstné preciznosti německých výrobců, leč šikovné ruce českého kutila ji dovedla k dokonalosti. Na nás jsou němci krátcí. Škola socialismu se nezapře.
- Malá ,dobrá údržba,lehká.
- Zatím nic
Klec splňuje vše co jsem očekával.
- je to klec kterou jsem hledal
- přijatelná cena a perfektní provedení
je to klec kterou jsem chtěl
zatím dobré
klec jsem bez problému zkompletoval
to by musel okomentovat Žako který v ní bydlí
jsem zcela spokojen
Skvělá klec
- je prostorná,
- cenově dostupná
- hezký desing
- díky kolečkům je možný přesun
- nožičky jsou tenké,zpevnila bych je do kříže kovovými tyčkami
vše bylo již zapsáno v předešlých bodech
- Velikost.
- Naprosto nepřesné díly, nesedí ani jeden.
- Barva se loupala už při vybalení.
- Spodní šuplík je širší než část kam se má zasouvat, takže lze pouze nasílím, opět si poškodíte barvu.
- Materiál a provedení koleček je naprosto nevyhovující, to někdo odlévá doma v garáži?
Z fotografií nelze kvalitu tohoto výrobku poznat, kdybych věděl výše uvedené nedostatky dříve, určitě bych si připlatil a koupil bych úplně jiný výrobek.
- za málo peněz,hodně muziky, pěkný desing
- trochu prohlá strana, ale to se srovnalo sešroubováním. a střecha také trochu ohlá, ale nejsem puntíčkář :)
Pěkná voliéra, mám dvě korely a super. Přes zimu ji můžu mít doma a v létě venku jen se musí uděla clony proti větru
- je prostorná
- má malá dvířka ve výšce a nejde se případně dostat na dno aníž by se musel zvednout spodní rošt
- Velká prostorná,za dobrou cenu
Velká,prostorná,dobrá cena
Pro naší andulku dost prostorná.
- hezké zpracování
- pěkný vzhled voliéry
- jednoduchá montáž
Tuto voliéru jsem si vybrala díky pěknému vzhledu a odpovídající ceně. Také motáž byla perfektní a opravdu vše klaplo přesně podle návodu. Andulky se v ní hned zabydlely . Jen otvírání šuplíčku na krmení jde dost těžko a mám strach, jestli se časem neulomí. Je to přeci jenom plast.Ostatním bych tuto voliéru určitě doporučila. Pozor bych si dala jen na dobu doručení . Opravdu jsem čekala každý den a andulky jsem venku litovala. Potřebovala jsem je přestěhovat do zimní zahrady a k tomu byla určena tato nová voliéra.
- příznivá cena, slušné provedení
- krmítko
doporučuji
Produkt je docela dobrý, nebylo však vidět podrobnosti - zejména provedení krmítek - naprosto nevhodná pro napájení, což na snímku vidět nebylo. Spodní část klece není v rovině - nutno zabrousit, aby se nekymácela. Jinak si myslím, že celkově / po úpravách / vyhovuje.
- Rozmery
- s kleci nejsem spokojena. Je krehka, dvirka spatne drzi. (Rozhodne nedoporucuju na vetsi ptacky,nez kanarky). Neda se tam poradne umistit napajecky,krmitka a koupelnicka. Pres tak mala dvirka je velice spatna udrzba uvnitr klece. Suplicky na vymenu tam sice jsou, ale neprojdou skrz otvor peletky.
pokud nechcete delat mnoho kompromisu a "nadavat" u toho na spatnou kvalitu, jdete radeji do drazsi, ale kvalitnejsi klece.
Lili pro exoty,kanárky, 30 x 23 x 37 cm
Přidáno: 23. října 2016
(naposledy upraveno 23. října 2016)
Zakoupeno v krmiva-grel
zboží bylo obratem zasláno vše perfektní
- Skvělá klec, stabilní, zatím bez problémů.
Skvělá klec, stabilní, zatím bez problémů.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »