Nejnovější recenze ze sekce Klece a voliéry
Čekala jsem něco víc, pevnějšího a že nebude místy oloupaná. Nakonec smontoval rodinný příslušník, pro samotnou ženskou je problém balík jenom donést do bytu, natož smontovat kroutící se mříže. Po reklamaci vrácena část ceny.
- Vypadá pěkně
Jsou tam fuky, vylámané suky, pouze z palubek, nevím jestli je to v zimě dostatečně ochrání a nezmrznou.
Zboží bylo poškozené praskliny po délce, vylomený kus dílu,..... Některé díly byly odřené, vytlačené kamínky.
Je to pro 2 slepice, víc se tam umačká.
I můj 12lety syn byl velmi zklamaný, když viděl v jakém stavu byl kurník dodán.
- Rozměry
- Zpracovaní dřeva
- Žádné
Kvalitní smrkové dřevo, ošetřili jsme ho lazurou a vypadá krásně. Slepičky se v něm mají dobře.
Opravdu pěkná klec, šla dobře složit, hluboká spodní část je určitě také výhodou.
Velká , prostorná klec . Oceňuji , ze má pět dvířek .
- Kvalitní zpracování dřeva
- Prostorný
Pěkný, praktický kurník. Slepičky si ho hned oblíbily.
za tu cenu na čínu dobrý
- Není skládací, je to kus v celku, rozměrově padnoucí. Hodně dvířek, snadné čištění díky vysouvacím šuplíčkům.
Tuto klec jsem vybírala hlavně k vůli rozměrům, mám 4andulky a vejdou se úplně s přehledem. Oceňuji také hodně dvířek. Klec se snadno udržuje, díky vysouvacím plastovým šuplíkům. V základním vybavení jsou i dřevěná bidýlka.
Klec je velká, stabilní, kolečka zajišťují lehkou manipulaci z místa na místo. Sestavení lehké, návod je srozumitelný. Produkt doporučuji, velká spokojenost.
- Masivního voliera pro velké papousky za dobrou cenu,jednoduchá montáž,
- Kvalitné spracovanie
- Jednoduchá montáž
- Žiadne
- Jednoduchá montáž
- Perfektný rozmer
- Kvalitné spracovanie
- Žiadne
Vyhovuje potrebám , ďakujem.
- Krásná prostorná klec
- Jedná se o poměrně velkou kvalitní klec, objednávám již několikátou ke svému chovu, klec je stabilní, kvalitní materiál, za tu cenu vyhovující.
- Tvarově dobře řešena ptačí klec, včetně manipulačních otvoru pro umisťování krmítek a zařízení klece.
- Hřeben, který brání umístění větší vrstvy podestýlky do šuplíku.
+ prostorově i tvarově dobrá klec pro jednoho, max. dva menší ptáčky (např. andulky, apod.)
- hřeben ve spodní části klece, přes který se musí šuplík
vysouvat a zasouvat při čištení.
- vypadá kvalitně zpracovaná
- krátce užíváno
- Prostorná stabilní klec
- Dobrá kolečka
S klecí jsem naprosto spokojen. Trochu jsem se bál z jiných recenzí, že kolečka moc nejezdí nebo že díly nesedí a je potřeba dovrtat díry - nic takového se nestalo. Klec je krásná, stabilní, sestavení bylo jednoduché. Vše potřebné je obsaženo v balení, včetně imbusů a klíče pro utažení. Naprostá spokojenost.
- Velmi pěkná a praktická klec pro drobné ptáky!
Je to první produkt tohoto typu. Zatím jsem spokojena.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »