Nejnovější recenze ze sekce Klece a voliéry
- Nevhodná bidla, nedrží a příliš tenká
- Rychlost dodání, kvalitní zboží
- podle prvotního obrázku se liší barva pod sádky ,takže objednáte bílou přijde zelená-škoda chtěly jsme fialovou,měly by jste sito sjednotit
Pěkná praktická klec pro jednoho ,dva malé ptáky .Dostačující pro začátečníky.Pro mě stačí.
Jednoduchá montáž, hezká barva
Potřebovala jsem větší klec pro korelu. Zatím se jeví velmi dobře. Doporučuji.
Pěkně vypadající a dobře obslužná klec.
Dobre vymysleny kurnik, aj ked sa na nom este da popracovat :) Niektore casti (znaskaren) su zbytocne velke a vybeh trosku maly. Ucel vsak splni. Kvalitu som ale za tu cenu ocakavala vyssiu. V baleni boli niektore srauby zlomene, niektore dosticky pri vrtani praskli.
Klec je bezvadná,stabilní a obrovská, přišla v rozloženém stavu, sestavení bylo jednoduché.
- super velká klec
- otevírací horní část s posedem
- 4 krmítka k produktu
- malá rozteč drátů - vhodná i pro menší ptactvo
- hlavní dvířka klece by mohly být větších rozměrů
super klec
Prostorná klec.
- Větší mezery mezi dráty pro korelu.
Výhoda: velikost klece. Nevýhoda:větší mezery mezi dráty pro korelu.
- Krásná velká klec, mohu jen doporučit
cena odpovídá kvalitě, na Čínu asi ucházející, ale spousta nepřesnosti , které se při montáži klece musí řešit
- prostorná klec
- vysouvatelné šuplíky pro čištění dna
- venkovní bidýlko
- základní vybavení klece
- opadává lak při instalaci vnitřních zařízení
- není zrovna nejstabilnější, vhodné je ji pojistit připevněním k něčemu
Pěkná a dostačující klec pro andulku
Kvalitní zpracování, rychlá montáž, vhodné pro korely.
- Kvalita
- Velikost
- Vcelku dobrá menší klec. Používám jako transportní při cestování. Na dlouhodobý pobyt to ale není. Na to je malá.
Ideální pro malé ptáčky, super cena. Doporučuji.
- Hezká, kvalitní, cenově dostupná.
- Dvě, tři klece nad sebou jsou bezvadné, nezaberou místo.
- Mřížku bych řešila z přední strany, při větším počtu klecí, se musí dávat dolů.
Pro mne to byla dobrá koupě, nejdříve jsem zakoupila jednu a následně jsem dokupovala ještě dvě. Jsem velmi spokojená, mám 8 kanárků a klece se jednoduše čistí.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »