Nejnovější recenze ze sekce Klece a voliéry
- Především příznivý poměr výkon/cena
- 5x dvířka (4x menší po stranách voliéry a jedny větší zepředu) umožňují dobrý přístup do všech částí
- Voliéra je díky použitým materiálům lehká a je snadné ji přemisťovat např. z bytu na balkon.
- Celkem optimálně zvolená tloušťka drátů a mezer mezi nimi - vyhoví většině menších až středních papoušků či jiných ptáků.
- Celou spodní plastovou "vanu" nelze jednoduše oddělit od kovových mřížek pro její jednodušší údržbu
- Výsuvný šuplík by mohl mít vyšší okraje.
- Pouze plastová polo-bidla, nicméně lze na ně dobře navléct pískové návleky určené pro obrušování drápků.
Jednoduchá a za danou cenu poměrně prostorná voliéra pro menší až střední ptáky. Nejedná se sice o exkluzivní výrobek, ale svému účelu poslouží dobře. Barevně celkem příjemně ladí a ve skutečnosti vypadá i lépe než na fotografiích na webu.
Díky plastové spodní vaničce i spojovacím lištám je voliéra lehká. A taky díky kolečkům (2 z nich jsou s brzdičkami) se s ní velmi snadno manipuluje. Její montáž mně samotnému zabrala necelou hodinu. Skoro do konce montáže jsem si říkal, že to nemůže moc držet pohromadě, celá klec se kroutila a ohýbala, ale snad až po zasunutí posledních dvou plastových spojovacích lišt najednou konstrukce získala dostatečnou tuhost a zde jí nelze příliš co vytknout.
Hodí se hlavně do bytu, neboť nemá střechu a je otevřená ze všech stran. Ale po doplnění ochrany před
přímým sluncem a nějakého závětří ji lze, alespoň na léto, umístit ven, třeba na terasu či balkon.
Nadstandardní počet 5 dvířek umožňuje dobrý přístup.
Nicméně přední velká dvířka mají kvůli své velikosti nepříliš pohodlné zavírání/otevírání - ale toto se dalo během chvíle doladit.
Bohužel, dolní vaničku nelze jednoduše odpojovat od zbytku klece, jako to lze u některých dražších voliér. Spodní šuplík má poměrně nízké okraje, což při použití papíru na dně voliéry nevadí. Ale pokud zvolíte vyšší podestýlku (používám jemná kukuřičná vřetena), je manipulace s ním nesnadnější.
Celkově lze zhodnotit, že poměr kvalita/cena je příznivý. Bude však záležet i na životnosti, kterou neumím odhadnout.
- křivé dráty, spodek nesedí, barva neodpovídá popisu
Barva místo černé antická stříbrná, dráty dost pokroucené, takže montáž byla dost náročná, spodní šuplík i mříž křivé.
Doporučuji si raději trochu připlatit a koupit kvalitnější produkt.
- Prostorná a kvalitní klec
- Dobrý přístup na čištění
- Horní otevírání s bidlem
- kolečka pro snadné přesun
Při vybírání klece jsem dala hodně na doporučení a určitě toho nelituji, že jsem z původní vybrané levnější varianty přešla k této a připlatila si. Cena odpovídá kvalitě. Jsem spokojená. Snad se papouchovi bude líbit. Mám ji pro Pyrury.
- Klec je super, velmi prostorná. Velice se mi líbí vrchní díl, který se dá rozevřít a vložit mezi bidlo. Andulka tak může vylézt ven, kdy se jí zachce
Krásná klec, hodně dvířek.
Jak je klec skládací, tak i trochu rozkládací, při přenášení se vycvaklo pletivo z horní lišty, zabezpečili jsme sami.
Jsem velice spokojena ja i muj papousek...misky mi nedokaze vysypat.super. klec je velice krasna.spokojenost :)
Papoušci jsou spokojeni , a my taky .Perfektně nám pasuje do interiéru ,a za úžasnou cenu .Kupujeme další ,v jiné barvě . Jednoduchá montáž ,je lehká ...za nás
- lehká konstrukce, rychle složeno, perfektní čištění
- zatím nevím o žádné
Ptačí voliéra je krásným bytovým doplňkem a velkorysým prostorem pro naší andulku. Snadno, intuitivně se skládá.
Klec super, ale stejně se pak musí doplnit větve a hračky, aby se papagajec nenudil...
Klec, která mi byla doručena, není stejná, jako na fotce v e-shopu. Popis na krabici souhlasí, ale klec má jinou povrchovou úpravu, jiné zavírání dvířek, jiné misky, jiné umístění roštu a jiné členění drátěných polí. Zkrátka, vypadá jako lacinější kopie. Stejný je pouze tvar.
- Velmi prostorná klec
- Rozteč opravdu 1,2cm, vhodné i pro malé ptáčky
- Jednoduchá montáž
- Spousta dvířek, snadná dostupnost
- Nejnutnější vybavení je součástí klece
- Musela jsem zkrátit bidla
Klec je výborná. Měla jsem obavy, že když je skládací, aby byla dost pevná a aby vše sedělo. Montáž byla snadná, bez problémů. Bidla byla delší, ale pro mě žádný problém zkrátit.
Celkově velká spokojenost.
- super
- Museli jsme dovrtat 2 dírky
Klec je stabilní, vypadá moc pěkně, velikost je akorát (Žako). Většinou má otevřené vrchní dvířka a sedí nahoře. Lapač nečistot je praktický. Pouze bidýlka, které jsou součástí mají pro Žáka malý průměr.
- Dobrá velikost
max spokojenost lehce sestavitelné ale bytelné
ptáčci jsou spokojeni
- Je prostě skvělá
- Zatím dobre
- Velice prostorna .
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »