Nejnovější recenze ze sekce Klece a voliéry
- Hezký vzhled a dobrá cena.
Oddělitelnost klece mřížkou je prostě úžasná, jak na seznamování ptáků, tak pro oddělení problémových jedinců. Bezvadná jak pro malé, tak i pro střední ptáčky.
- Klec je výborná pro malé ptactvo.
- Mřížka na oddělení ptáčků, když je to nutností nemá chybu.
- Jediná nevýhoda je, že mřížka na oddělení by měla být vysouvací zepředu a to z důvodu posazení více klecí na sebe.
- Je bezvadné, že se dá použít i pro karanténu, bez toho aby se přikupovala další klec.
Kvalita zpracování klece je výborná, vše pasuje, jak má. Typ této klece s oddělitelnou mřížkou jsem dlouho hledala. Chovám andulky i kanárky a jsem z ní přímo nadšená . Vzhledem k multifunkčnosti je cena podle mne rozumná.
Krásná, velká klec, dcera je spokojená, snad bude spokojený i papoušek. Vybrali jsme také pro možnost otevření vrchní části s bidýlkem, chceme, aby mohl papoušek dovnitř a ven kdy bude chtít. Vnitřní bidýlka jsou dost tenká, takže je vyměníme za silnější pro mníška, pro menší ptáčky jsou asi dostačující. Doporučuji.
Klec pohodlná i pro většího papouška bez zbytečných otvorů na krmítka. Jediná nevýhoda je, že bidla uvnitř klece nedrží na místě a posunují se. Klec se dá dobře přenést za horní úchyty.
- Velikost
- Klec je pevná, nehroutí se, dráty jsou silné
- Velikost vyhovuje účelu
- Dvoje dvířka - jedny pro obsluhu, druhé pro budku
- Dvojitá klec má velkou výhodu - více prostoru pro pár a možnost později oddělit mladé, pokud budou dospělí agresivní.
- Výsuvné dno pro jednoduché čištění
- Dvířka jistí jen pružinka, silní papoušíčci by se mohli teoreticky dostat ven.
- Obslužnost je jen skrz dvířka, klec nejde rozebrat ani více otevřít, třeba pro vložení jiných bidélek.
- Jedno krmítko přišlo prasklé
- Plastová bidélka by nemusela být vůbec, dávám dřevěné.
- Plast působí lacině, snad šuplíky vydrží, krmítka pochybuju, ale dají se nahradit jinými.
Hledala jsem chovnou klec pro papoušíčky, protože těm mým bednové klece nevyhovují. Tato se po dlouhém průzkumu zdá být konečně vyhovující alternativou, byť má nějaké nedokonalosti.
Kvalitně zpracované
- Velikost
- Kvalita
- Výbava
- Návod
- Je moc hezká a ptáčci spokojení v ní.
- Líbí se mi - vše v pořádku
- žádná
- kvalitní provedení
Kvalitní výrobek za rozumnou cenu.
Klec je veliká a prostorná za přijatelnou cenu.
kvalitně zpracovaná veliká klec pro velkého papouška
Ok
- Klec je hezká,ale velmi chatrná.Ale funkční.
chtěla jsem jinou barvu
- Klec je dostatečně velká a vypadá hezky.
- Lehce se dá složi
- Ideální jako cestovní klec pro střední a malé papoušky
- Celkem těžká
- Nestabilní přenos
Klec je dobrá, je lepší dokoupit/vyrobit naturální bidýlka, ty co přišly s klecí jsou až moc úzké i na malé papoušky.
Klec se těžko přenáší, kvůli špatně podpoře, může se nosit pouze zboku a nesmí se chytat za vršek, ale dá se to.
Na cestování je ideální, díky tomu že jde rozložit.
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »