Nejnovější recenze ze sekce Klece a voliéry
pěkná a velká, klidně i na více andulek nebo na 2 menší papoušky
- seriozni jedna
Klec je super i diky tomu ze ma horni dvirka.A celni dvirka jsou vetsiho rozmeru cos je moooc dobre.Pro andulku a korelu plne dostacejici.Jen sem si ji dovybavil sam...
Klec je skvělá, týdně měníme větve za čerstvé, vejde se vždy i jedna rozvětvená velká, papouši se vyřádí. Manipulace úžasná, čištění jednoduché, jsme velmi spokojeni.
- Veliká, rozkládací, celkem pevná, pěkná
Veliká, rozkládací, celkem pevná, pěkná
- vse v poradku.klec suprova
krásná a prostorná
klec je na pohled pěkná, prostorná, má dvoje dvířka
Výhoda
- klec je krásná, prostorná, dostatečně vysoký spodní díl, aby nevylétávala semínka ven z klece
- bidýlka nedrží pevně, korela s nimi neustále padá, musela jsem je vyměnit za větvičky
- prostorná a praktická klec
- otevírání shora
- dřevěná bidýlka
- lze rozložit
- barva drátů nejspíš moc nevydrží
Krásná a velká klec, je prakticky řešená - má dostatek dvířek na dobrých místech a velkou výhodou je i otevírání shora s přidaným bidýlkem na horní část otevřené klece.
- Nejde vydávat spodní část klece když je třeba vyčistit jinak ok.
- Krásná
- Kvalita za super cenu
- Praktické provedení
- Součástí je i základní výbava
Pěkné a zajímavé provedení. Neutrální přírodní barvy, ladí do moderní domácnosti. Velikost akorát pro jednu andulku. Součástí jsou i dvě bidýlka a dvě krmítka (na zrní a vodu). Praktický šuplíček, při čištění není nutné klec otevírat. Urcitě mohu jen doporučit.
- pěkná otáčecí krmítka
- výměna plastových bidýlek
- krmítka je potřebné zabezpečit, aby ptáček neulétl, plastová bidýlka vyměnit
zatím nevyužívám - je brzo na hodnocení
Pěkná, funkční a vybavená základní výbavou.
Super velikost na odstavení mladých agapornisů.
- Prostorná klec
- Kvalitní zpracování
Klec je prostorná a působí kvalitně. Náš papoušek v ní má hodně prostoru na pohyb i hračky. Návod na sestavení je dostatečný, voliéru jsme sestavovali ve dvou. Je těžší, ale díky připevněným kolečkům se s ní dá poměrně lehce hýbat. Součástí byla tři bidýlka. Jen bych uvítala, kdyby přední dvířka byla výš. Určitě všem doporučuji.